Het is voorjaar. Het zonnetje gaat zich steeds vaker laten zien, de lammetjes dartelen in de wei, en de kuikentjes komen uit hun ei. De bloemetjes gaan groeien en uiteindelijk mooi bloeien. Wat een mooie tijd om naar buiten te gaan!

Dit vinden de bewoners van het Grasklokje 1-3 in Hulsen/Nijverdal ook! Binnen het Grasklokje wonen momenteel 9 mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking. Zij hebben een prachtige tuin achter het huis. Echter kan deze een opknapbeurt gebruiken en kan deze op dit moment niet functioneel ingezet worden.

Samen met familie /begeleiders en vrienden zijn we bezig met geld inzamelen om deze tuin mooi in te kunnen richten. Dit willen we op verschillende manieren doen.

Zo willen we eieren gaan beschilderen samen met de verschillende bewoners en deze verkopen. 6 stuks voor 4 euro. Deze kunt u halen aan het Grasklokje 1-3
Daarnaast zullen we ook de buurt rondgaan. Mochten we niet bij u zijn geweest bent u vrij om te kijken of er nog voorraad is binnen het Grasklokje 1-3.

We gaan lekkere cakes bakken gezamelijk met de bewoners. Wilt u een lekkere cake bij ons bestellen? Dan kunt u ons een berichtje doen! De cakes zijn 4,50 euro. 


Daarnaast willen we u vragen of u uw lege flessen heeft. Deze zou u bij ons in mogen leveren. U mag deze rustig aan de deur hangen. We halen het liefst zo veel mogelijk flessen op, we zouden daar super blij mee zijn!

De komende tijd zullen er meer acties komen waarbij we proberen geld in te zamelen. Hiervan houden we jullie op de hoogte door updates te plaatsen. 


Mocht u liever 'zo' willen doneren zijn we daar uiteraard enorm blij mee, en zijn we u super dankbaar!?❤️

We hopen dat u ons wilt steunen! Alvast heel erg bedankt namens de bewoners van Grasklokje 1-3!!

    Free Joomla! templates by AgeThemes