De DJ's van Station Goed Te Passe

Image
Rene Drees - De Rodeo
René Drees
Ik ben René,
als 11 jarige al in aanraking gekomen met geheimezender. Mijn ooms draaiden op de fm en middengolf. Ik kreeg mijn eerst zender van 11 watt en het feest kon beginnen. Ben in al die jaren 2 keer gepakt in Kloosterhaar. In de jaren '90 verhuist naar Vriezenveen en heb daar 2 keer Marathon gedraaid met de Heidewippers en met Radio Aardbei & Firma Appel. En nu jaren actief op internet en Stationgoedtepasse.nl is samen met goeie vrienden op gestart Linda & Roy. We hopen dit lang te doen.
Mvg René De Rodeo Drees


Johnny Letteboer - de Oklahoma

Ik ben dj Oklahoma
Ik heb het nog net niet met de paplepel naar binnen gekregen, maar al vanaf mijn tienerjaren besmet met het plaatjes draaien. Eerste jaren gewoon op de fm. Maar zelfs in teamverband werdt dit een veel te dure hobby.
Toen kwam het internet draaien toch nog een manier om de mensen mee te laten genieten van de leuke plaatjes en de praatjes.
Dus mensen welkom bij station goed te passe.
Ik ben dj Oklahoma.


Joran Schoemaker en Melissa -
de 
JDS en Kiersie

Joran en Melissa
Joran, nu 37 jaar, is begonnen als "Zender de Brugtukker fm". Vanaf zijn 15e is hij 2 x gepakt in 2010 en en 2011. Daarna lag het draaien op een laag pitje en is vorig jaar begonnen met internet draaien bij webradio. 

Melissa 28 is begonnen met haar eigen station de Kiersies. Samen met Daniëlle haar zus.  Dit heeft ze een klein poosje gehad en is toen gestopt. Daarna nog enkele keren gedraaid op de fm. Ook zij is vorig jaar begonnen bij webradio.

Erik Bakhuis - Station Kneiter Kneipe

Erik Bakhuis
Ik ben Erik,
zo'n 25 jaar geleden al begonnen met 
verzamelen van vinyl singels. Samen met een maat een paar marathons gedraait op fm en via internet. Door omstandigheden 12 jaar geleden alles verkocht, maar een paar jaar geleden toch weer begonnen met verzamelen om ooooit weer eens te gaan draaien ergens. En nu via Linda en Roy waar ik veel mee poker (ook mijn hobby namelijk) in contact gekomen met stationgoedtepasse.nl. Na een leuk gesprek met o.a. Rene bleek dat we elkaar ook al langer kenden via competitie darten bij de DVO. Ik ben blij dat het team mij deze kans heeft geboden.

Bis bald mit Musik aus der Kneiter Kneipe!

Roy & Linda Bosch - Combinatie L&R

Wij zijn Roy en Linda Bosch. 
Linda: "Ik was vroeger erg veel bij piraten. Zoals het LPS team, waar ik onderandere Johnny de Oklahoma van ken, het Boemerang-team en de Rode Bizon."
Samen met René en Anja zijn we dit internet station begonnen. Eerst alleen achter de schermen, maar nu ook achter de knopjes. 
We doen dit beide met veel plezier en hopen dit nog vele jaren met plezier te mogen doen.

Thiemen en Twan Bosscher - de GKD-ers

Wij zijn de broers Thiemen en Twan Bosscher.
Vanuit de vinylbunker in Bergentheim draaien we voor jullie de zwarte pannenkoeken. Laat het geluid bij jullie uit de speakers knallen!
Er mag uiteraard gedanst worden. :)


Harry Snippe - Studio de Gansestad

Hallo mijn naam is Harry en draai onder de naam Studio de Gansestad.
Draaide in de jaren '80 op de fm. 4 Jaar geleden ben ik weer besmet met het virus van muziek draaien. 

Op een goede samenwerking en veel luisterplezier!
Groet Harry
 
 
Henk Kruithof - Studio Airwolf

Hoi,
Mijn naam is Henk (Studio Airwolf) uit Gramsbergen en heb bij verschillende internetstations gedraaid vandaar de passie voor piratenmuziek

Gr. Henk Kruithof   Achter de schermen:

Anja

Anja
 
Roy
Roy

 Linda
Linda
Image
    Free Joomla! templates by AgeThemes